Profesorul Artur Bălăucă numit cetăţean de onoare al municipiului

Primaria BotosaniConsilierii locali au votat în unanimitate acordarea titlulului de cetăţean de onoare al fostului profesor de matematică, Artur Bălăucă.

Distincţia a fost acordată ca urmare a meritelor deosebite avute în cariera sa, Artur Bălăucă fiind actualmente pensionar. Fostul profesor locuieşte în prezent în Iaşi după ce a activat aproape 30 de ani în învăţământul botoşănean.

Cele mai bune rezultate sunt trei medalii, una de aur, una de argint şi una de bronz, la Balcaniada pentru juniori. El a avut, de-a lungul timpului, 16 elevi în lotul naţional de juniori.

De asemenea, alţi 110 elevi au participat la faza naţională a olimpiadei de matematică, unde au obţinut 45 de premii şi 50 de menţiuni.

În concursurile interjudeţene, Bălăucă a trimis 537 elevi, care au obţinut 504 premii şi menţiuni.

Alţi 518 elevi pregătiţi de Artur Bălăucă au participat la olimpiada judeţeană şi şi-au adjudecat 380 premii sau menţiuni.

7 thoughts on “Profesorul Artur Bălăucă numit cetăţean de onoare al municipiului

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Dar cati elevi au fost dati cu capul de tabla sau bagati sub catedra si loviti cupicioarele ? Aveti evidenta lor ca sa afle si consilierii locali ?

  2. Un comunist si balauca asta,afemeiat ticalos..dar astia sunt in fata.cetatean de onoare..rupea copiii in bataie si merta premiat acum.rusine

    1. Pentru ROXANA si alt cetatean, ati fi surprinsi cati din cei care si-au luat capuri de tabla i-ar multumi acum! voi sunteti aia care erau prea prosti si chiar meritati asta, idioti frustrati!

      1. Frustat/a cred ca este Rotaru. Eu sunt unul din fostii elevi ai profesorului, si din pacate nu prea am ce laude sa aduc acestui mare profesor. Era poate un profesor bun, dar nu era deloc un bun pedagog. Am fost chiar si printre copiii de la celebrul „cerc de matematica”. Deci nu sunt printre cei prosti si idioti. Azi lucrez intr-o multinationala si nu multumita celebrului profesor; dupa un an m-a dat afara de la cercul de matematica pentru ca parintii mei nu erau din elita de „doctori si directori”. Deci mi-a placut matematica, dar nu mi-au pacut umilintele la care eram supusi noi elevii, teroarea si frica sa nu vina nevos de la o alta clasa, si dorinta ca ora sa se termine mai repede. Haideti elevi ai generatiei 1988 sa spunem acum adevarul:daca ar mai fi predat acum cu acele medode batause, cred ca ar fi fost dat afara din sistemul de invatamant. Probabil timpurile comuniste cu spagi si atentii l-au tinut in invatamant.

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cati profesori vor mai obtine performanetele lui iar numele orasului la cate balcaniade oare va mai fi auzit?Chiar merita!
    Unii chiar sunt prea prosti!!!

  4. Da unii sunt prea…..Cati elevi au avut performante!!!! Dar cati elevi nu au avut!!!! Pe eleviii de care profesorul Balauca nu s-a ocupat corespunzator, in detrimentul celor de la celebrul cerc de matematica cine ii numara? Profesorul Balauca era platit sa predea matematica la toti elevii scolii gen. nr. 7. Nu toti elevii care urmeaza scoala romaneasca au performante la matematica. Dar au dreptul la un sistem de invatamant. Ei, acei elevi care nu se ridicau la nivelul superior al profesorului Balauca erau lasati in urma, nu li se explica corespunzator, erau umiliti si batuti. Nu exista sa spui „nu am inteles”. Nu se explica niciodata a doua oara. Acesta nu a fost un model de profesor! Un pedagog zero. Pentru cei care il admira, sa spuna drept daca isi doresc un astfel de profesor pentru copilul lor. Eu am un copil si cu toate performantele profesorului Balauca nu l-as dori ca profesor pentru copilul meu!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *