Primarul Portariuc nu vrea Consiliul Judetean in Zona metropolitana: Am bloca intregul proces

portariuc ovidiu oct 13Primarul Ovidiu Portariuc a declarat ca solicitarea Consiliului Judetean de a fi inclus in Zona metropolitana, alaturi de alte trei comune, este tardiva. El a declarat ca timp de un an de zile s-a vorbit de constituirea acestei zone, perioada in care reprezentantii CJ ar fi trebuit sa solicite includerea in zona. Portariuc a adaugat ca in niciun caz CJ nu va fi inclus in Zona metropolitana in acest an, intrucat acest lucru ar insemna blocarea intregului proces.

Pana acum nu a spus nimeni nimic. Suntem intr-o faza destul de avansata si trebui sa terminan in maxim o luna acest studiu de fezabilitate. A veni acum si a solicita introducerea altor unitati sau a CJ-ului, inseamna sa blochezi tot acest proces. Din punctul meu de vedere este total nerealista aceasta cerere si nu se poate discuta de ea in momentul de fata. Dupa jumatate de an vom vedea, in functie de cum evolueaza. Nu putem opri, pentru ca riscam sa compromitem tot acest proces. Nu putem sa ne extindem spre Nord acum, pentru ca nu asta e prioritatea, ne extindem spre Suceava, pentru ca acesta este logic„, a mentionat Portariuc.

El a spus ca nu poarta nicio vina ca in Zona metropolitana Botosani sapte, din cele noua localitati incluse, sunt conduse de primari PSD si recomanda rabdare pentru al doilea val de extindere a Zonei Metropolitane.

One thought on “Primarul Portariuc nu vrea Consiliul Judetean in Zona metropolitana: Am bloca intregul proces

  1. Domnule Portariuc da cu cine faceti dumneavoastra studiu de fezabilitate si cu ai cui bani? Probabil ai dumneavoastra, pentru ca din cele relatate in presa, zona metropolitani nu are inca buget, nu are personal si culmea nici organigrama. Mai mult, daca s-au primit recent inca doua entitati administrative Bucecea si inca o comuna, nu vad ce va deranjeaza daca Consiliul de Administratie repet CONSILIUL DE ADMINISTRATIE nu dumneavoastra, hotaraste prin vot primirea CJ in zona metropolitana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *