Marius Croitoru: Alţii fac istorie cu mai puţine puncte şi noi nu suntem apreciaţi. Nu poţi să dai gol acasă şi să nu te aplaude nimeni

marius croitoruMijlocaşul formaţiei FC Botoşani este dezamăgit de atitudinea suporterilor şi a presei faţă de rezultatele echipei. Marius Croitoru a afirmat că echipa nu este susţinută la nivelul performanţelor obţinute în condiţiile în care echipe cu mai puţine puncte, sunt elogiate în presă şi de către fani.

Fotbalistul a comparat atitudinea suporterilor de pe alte stadioane unde a evoluat spunând că pentru echipă contează suportul tuturor spectatorilor nu numai a 200 de fani, ce reprezină galeria.

„Nu vrea nimeni statuie, doar să fim preciaţi pentru ceea ce facem. Lumea trebuie să înţeleagă lucrul acesta. Nu poţi să dai gol acasă şi să nu aplaude nimeni. Această echipă trebuie mult mai mult susţinută. La noi nu este nici Messi şi nici Ronaldo ca să zici că stai liniştit în tribună când joci cu U Cluj. Suntem o echipă mică, în formare pentru liga I, ceea ce a fost la divizia B a fost altceva”, a afirmat Marius Croitorul.

Mijlocaşul central a mai spus că angtrenorul Cristian Popovici a adus unii jucători la un nivel la care nu credeau că pot ajunge. „Jucătorii de la FC Botoşani nu erau cunoscuţi acum doi-trei ani, cine ştia de Fulop?”, a concluzionat fotbalistul.

 

 

 

 

 

One thought on “Marius Croitoru: Alţii fac istorie cu mai puţine puncte şi noi nu suntem apreciaţi. Nu poţi să dai gol acasă şi să nu te aplaude nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *