Florin Ciubotariu: În meciul cu Ştiinţa Miroslava vom vedea cine va avea câştig de cauză, atacul lor sau apărarea noastră

florin ciubotariuAntrenorul echipei de handbal HCM Botoşani vrea să obţină trei  puncte în meciul de joi contra echipei ieşene Ştiinţa Miroslava.

Florin Ciubotariu a menţionat că ieşenii au o forţă redutabilă în atac marcând de la începutul campionatului peste 200 de goluri, în timp ce echipa din Botoşani are forţă în apărare fiind pe locul trei din acest punct de vedere. Echipa din Iaşi a pierdut doar un singur meci în acest campionat fiind pe locul 4, iar HCM Botoşani este pe locul opt.

” Am jucat un amical cu ei, meci ce s-a disputat pe durata a trei reprize. L-am câştigat, dar ne-au condus o bună parte din meci. Au câţiva jucători buni, unul dintre ei a fost coleg la Reşiţa, jucător ce are calităţi foarte bune. Vom vedea la sfârşitul meciului cine va câştiga: apărarea noastră sau atacul lor”, a declarat Florin Ciubotariu.

Meciul dintre Ştiinţa Miroslava şi HCM Botoşani se va disputa joi de la ora 12.

 

One thought on “Florin Ciubotariu: În meciul cu Ştiinţa Miroslava vom vedea cine va avea câştig de cauză, atacul lor sau apărarea noastră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *