Tânărul care a agresat mai multe eleve, reţinut în arestul IPJ. Numărul victimelor se ridică la şapte

tinar cu catuse pe mainiTânărul de 22 de ani care a semănat groază, marţi, în rândul elevelor a fost reţinut în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. El este acuzat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie în formă continuată, după ce a atacat mai multe eleve, cu vârste între 10 şi 17 ani, pentru a le lua telefoanele mobile. Marţi seară, în jurul orei 19.25, Poliția Municipiului Botoșani a fost sesizată prin apel SNAU 112, cu privire la faptul că pe strada Mihail  Kogălniceanu, din municipiul Botoşani, o minoră a fost agresată de un tânăr necunoscut, care i-a sustras un telefon mobil.

Echipajul mixt, format din poliţişti şi jandarmi, care s-a deplasat la locul faptei, a identificat victima în persoana lui T. A. de 14 ani, din municipiul Botoşani.

La scurt timp după primirea sesizării, a fost identificat Bogdan Iacob, din municipiul Botoșani, acesta fiind considerat principalul suspect de săvârşirea faptei reclamate.

Extinderea cercetărilor a stabilit faptul că, în după-amiaza de marţi, suspectul a mai agresat alte şase minore, respectiv A. A. de 15 ani, A. A. de 15 ani, E. P. de 17 ani, C. I. de 10 ani, A. I. de 16 ani şi A. C. de 17 ani, toate din municipiul Botoşani. Totodată, în cazul a trei dintre victime, acestora le-au fost sustrase telefoanele mobile, bunuri care au fost găsite asupra suspectului.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în formă continuată,  (trei acte materiale în formă consumată şi 4 acte materiale rămase în forma tentativei).

De asemenea, poliţiştii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *