Primăria angajează o firmă pentru a avea grijă de câinii de la padocuri

Directia Servicii Publice, Sport si Agrement BotosaniPrimăria Botoşani a angajat o firmă care să aibă grijă de câinii din padocul recent construit lângă groapa de gunoi. Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) a încheiat, luni, un contract cu firma Sitsifcont pentru a curăţa adăposturile de câini şi pentru a hrăni animalele.

Contractul este semnat prin încredinţare directă a serviciilor, municipalitatea urmând să plătească lunar firmei respective 27.000 de lei.

Potrivit directorului DSPSA, Eugen Ţurcanu, o astfel de măsură a fost luată ca urmare a faptului că Primăria nu are personal suficient pentru o astfel de activitate.

Din momentul în care a început construcţia padocului, am spus că nu putem acoperi cu personal îngrijirea a peste 1.000 de câini şi am cerut, încă de atunci, externalizarea serviciilor. Omul pe care îl aveam noi acolo nu mai făcea faţă să strângă dejecţiile, resturile de mâncare, oase”, a afirmat Ţurcanu.

Firma va lucra cu nouă angajaţi, care vor avea grijă de câini.

 

 

2 thoughts on “Primăria angajează o firmă pentru a avea grijă de câinii de la padocuri

  1. ce hotii pe fata face portariuc asta,putea angaja 9oameni si le dadea 800lei lunar cheltuind 7200de lei,dar asa da 27000,ca sa mai umfle niste burti inclusiv pe a lui…

  2. portariuc si turcanu hoti ordinari,numai firme angajeaza ca sa traga ei comisioane huuu,cand oare o sa se termine cu toti ciobani astia din politica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *