Un angajat al firmei de ecarisaj, călcat cu maşina de un „iubitor” de câini

capturat cainiUn angajat al firmei Trioconstruct, cea care a câştigat licitaţia pentru prinderea câinilor fără stăpân, a fost călcat, luni, de un şofer care se opunea acţiunii de capturare a patrupedelor.

Potrivit directorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, lucrătorul firmei de ecarisaj se afla în zona Secţiei de boli contagioase a Spitalului Judeţean, pe strada Ştefan cel Mare, iar la un moment dat a fost lovit de o maşină de teren care a blocat autoutilitara în care erau capturaţi câinii fără stăpân.

A blocat maşina firmei Triocostruct şi a ameninţat angajaţii. Când a plecat, a călcat pe picior un angajat al firmei. Este a doua orară când se întâmplă acest lucru, cu acelaşi personaj şi cu aceeaşi maşină”, a afirmat Ţurcanu.

Trioconstruct va depune plângere la Poliţie împotriva şoferului care a agresat lucrătorul său, în condiţiile în care atât şoferul, cât şi maşina au fost identificaţi.

De asemenea, conducerea Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement a făcut o adresă către Poliţia Locală pentru a susţine acţiunile de prindere a maidanezilor.

 

5 thoughts on “Un angajat al firmei de ecarisaj, călcat cu maşina de un „iubitor” de câini

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    La piata mica in loc sa starpiti cainii au aparut si mai multi. Cine ii va aduna si cand anume?????????

    1. Serios iti spun ca daca as putea sa te starpesc pe tine si cei asemeni as face-o cu bucurie, seninatate si satisfactie. Ca un consumator de resurse ce esti, tu creier golit de consistenta si umplut cu aburul prostiei, care parca si ea s-ar dezice de tine, sper sa primesti doar ce meriti, DOAR ATAT, si este suficient. impartim aceeasi planeta si asa rau imi pare ca si aceeasi tara, si poluezi, prin consum, rautate si prostie. ESTI NEFOLOSITOR. Nu trebuie sa iubesti animalele ca sa le preferi pe ele in locul unui parazit ca tine. CONSUMI, si nu ar trebui, deranjezi, uzurpi calitatea de om, te amesteci printre oamenii normali, derutezi, iriti, to guma de mestecat ce esti!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Frumos comment-ul lui Gabi, atingator , asta doar ptr un om cu creier. Lui „yyy” aceasta „zona ” a corpului uman ii lipseste. Nu stau sa ii scriu cuvinte d-astea ca nu le intelege, asa ca ma voi cobora la nivelul lui si ii spun asa: „sa ma cac pe tine, jegosule „! Respect ptr tipul care accidenteaza hingheri. Eu as umple padocurile cu jeguri de hingheri, primari si d-asta ca „yyy”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *