Cinci eleve, agresate de un tânăr de 22 de ani, în cartierul Bucovina

Masina Jandarmerie si jandarmiCinci eleve au fost atacate, marţi seară, de un tânăr în vârstă de 22 de ani cu scopul de a le fura telefoanele mobile. Adolescentele au vârste cuprinse între 10 şi 16 ani, două dintre acestea fiind luate din stradă de un echipaj de la ambulanţă, în zona Bisericii de pe strada Bucovina şi duse la Spitalul de Copii. O a şasea victimă este majoră.

Fetele veneau de la şcoală, fie erau la plimbare, iar individul, pe nume Bogdan Iacob, în decurs de numai câteva ore, le-a agresat, după care le-a furat telefoanele mobile. Atacatorul i-a scos doi dinţi uneia dintre victime, iar aceasta a fost transportată la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a intrat pe Aleea Zorilor, unde a tâlhărit alte adolescente, fiind prins în vecinătatea Casei de Asigurări de Sănătate. Ei spun că toate victimele au ajuns la spital.

La percheziţia corporală, asupra lui sa au fost descoperit cinci telefoane mobile şi un încărcător, luate de la victimele sale. Surse neoficiale susţin că tânărul ar putea fi sub influenţa drogurilor.

Faptele s-au petrecut într-un timp foarte scurt, tânărul fiind şi în stare avansată de ebrietate. Urmează audierele şi funcţie de acestea se va decide încadrarea în faptă„, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Trecătorii care au asistat la una dintre tâlhării au acuzat faptul că luminile nu erau aprinse pe stradă, deşi era deja întuneric când s-a petrecut una din fapte, respectiv în jurul orei 19,00.

 

 

3 thoughts on “Cinci eleve, agresate de un tânăr de 22 de ani, în cartierul Bucovina

  1. pai de iluminatul public intrebati-l pe portariuc, el a stins luminile ca sa faca economie, cica. ar trebui sa raspunda pt asta. cu demisia, cel putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *