Primarul comunei Coşula a scăpat de condamnare într-un dosar de corupţie. Vezi cum!

MIrcea Acatrinei- primar CosulaPrimarul comunei Coşula a fost a scăpat de o acuzaţie de corupţie în baza unei decizii a Curţii de Apel Suceava.

Mircea Acatrinei era acuzat alături de secretara Primăriei, Mihaela Elena Borfotină, de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, fals intelectual în formă continuată şi uz de fals în formă continuată.

Cei doi au fost trimişi în judecată după ce, în 2005, ar fi împroprietărit ilegal familia secretarei comunei cu un teren care aparţinea Mănăstirii Coşula. În luna martie a acestui an judecătorii Judecătoriei Botoşani au emis o decizie de achitare pentru cei doi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au atacat sentinţa la Curtea de Apel Suceava, iar judecătorii suceveni au admis marţi recursul. Decizia instanţei a fost de încetare a procesului penal ca urmare a prescripţiei faptelor de care au fost acuzaţi.

 

2 thoughts on “Primarul comunei Coşula a scăpat de condamnare într-un dosar de corupţie. Vezi cum!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Nu este posibila aceasta tergiversare a unui proces ,astfel incat sa fie prescrisa o fapta de abuz, furt, crima economica, pentru care au muri tinerii in 89, rusine si blestemele pagubasului sa va ajunga pe toti cei implicati, atunci cand va va fi lumea mai draga.
    SA STITI CA NU SCAPATI…

  2. Familia secretarei insemnind fratele gellllu Dorian care sia schimbat numele din Gheorghe Borfotina si locul de nastere de la Cosula la Botosani? Va rog sa nu stergeti comentariul ca Stiri Botosani care e condus de aghiotantii lui gelu si de acea sterg tot ce nui convine lui si arata ce mare mafiot este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *