Grav accident între Darabani şi Păltiniş cu cinci răniţi. Două persoane, încarcerate. FOTO!

accident darabaniUn grav accident de circulaţie a avut loc, luni după-amiază, pe drumul naţional DN 29 D, care face legătura între oraşul Darabani şi comuna Păltiniş.

Un autoturism Rover, condus de Alexandru Buhăianu, de 26 de ani, cu numere de Marea Britanie, a intrat, din cauza vitezei excesive, într-o autoutilitară Mercedes care circula dinspre Darabani spre Păltiniş, condusă de Dan Nagâţ, de 41 ani..

În urma accidentului, două persoane din Mercedes au rămas prinse în caroserie, fiind descarcerate de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Acestea au fost transportate în stare gravă la spital. Alte trei persoane au fost, de asemenea, rănite.

Se pare că vinovat de producerea accidentului este fiul cel mic al preotului Buhăianu din Bajura, Alexandru Buhăianu, care conducea Rover-ul. Iniţial, acesta a încercat să-i mintă pe poliţişti spunându-le că nu el a condus, dat fiind faptul că în maşină se mai aflau trei persoane, însă, în urma probelor, poliţiştii au stabilit că maşina a fost condusă de tânăr. După testarea cu apartul etilotest a şoferului a reieşit că acesta s-a urcat băut la volan, rezultând o concetraţie de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

3 thoughts on “Grav accident între Darabani şi Păltiniş cu cinci răniţi. Două persoane, încarcerate. FOTO!

  1. In alte tari civilizate, din care romania nu face si nici nu va face parte, perimetrul accidentului este izolat iar accesul este permis DOAR persoanele autorizate . La noi la ROManica tot MELTEANUL este politist. Ce cautau romanii prin padure…. erau caini politisti… AU reusit domnii politisti sa recolteze toate probele ….. dupa care s-a dat drumul la vizitatori.? VAI DE CAPUL NOSTRU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *