Ţurcanu: În cel mai scurt timp vom trece la semnarea contractului pentru drumul Copălău-Cerbu-Dracşani

drum havarna dumeniConsiliul Județean Botoșani a mai făcut un pas în vederea realizării unui nou proiect de investiție pe drumurile județene. Astfel, în vederea contractării proiectului de reabilitare a DJ 208H, DN 28B-Copălău- Cerbu- Dracșani- DJ 297 pe o lungime totală de 7, 7 kilometri, președintele Consiliului Județean Florin Țurcanu a solicitat, prin repetate adrese către autoritățile centrale, reactualizarea inventarului public al județului, lucru realizat în ședința de Guvern din data de 9 octombrie 2013, prin modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1098/ 2011 privind atestarea domeniului public al județului Botoșani, precum și al municipiilor, orașelor și comunelor din județul Botoșani.

Apreciem că toate etapele privind efectuarea investiției de reabilitare a DJ Copălău- Cerbu- Dracșani au fost realizate pentru ca, în cel mai scurt timp, să trecem la semnarea contractului de finanțare cu Agenția de Dezvoltare Nord- Est. Mă bucur că, în urma insistențelor la autoritățile centrale, Guvernul a aprobat reactualizarea inventarului public al județului, condiție obligatorie pentru a ajunge la semnarea și demararea investiției pe acest drum județean, investiție ce va contribui la crearea unei infrastructuri moderne”, a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Proiectul face parte din Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa 2, D.M.I. 2.1. și are o valoare totală de 20.079.708, 55 lei.

Sursa> comunicat presa

One thought on “Ţurcanu: În cel mai scurt timp vom trece la semnarea contractului pentru drumul Copălău-Cerbu-Dracşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *