Accident cu victima produs de un tanar de 23 ani. Scandal intre sofer si rudele victimei

urmarire politieUn tanar de 23 de ani, din judetul Neamt, a provocat un grav accident rutier pe raza localitatii Vladeni. Marius Ionut A, din comuna Bodeşti, județul Neamţ, posesor permis de conducere din anul 2013, în timp ce conducea un autoturism pe DC 63, în comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil acoperit cu pietriş, intră în derapaj, împrejurare în care pierde controlul asupra direcţiei de mers şi părăseşte carosabilul, intrând în şanţul de pe partea stângă a drumului, accidentând totodată pe Maria  C. de 77 ani, din satul Mîndreşti,comuna Vlădeni, care circula regulamentar, în calitate de pieton, pe partea stângă a DC 63.

Victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Botoșani. Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a coborât din autoturism, rămânând la faţa locului, până la sosirea organelor de poliţie, iar autoturismul a fost mutat la o distanţă de 800 m de locul producerii accidentului, de către pasagerul Alin M.

La faţa locului a fost necesară intervenţia organelor de poliţie şi pentru aplanarea unei altercaţii între rudele victimei şi conducătorul auto, aceştia agresându-se  reciproc.

Deşi emana halenă alcoolică, soferul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi modificarea stării locului accidentului de circulaţie din care a rezultat vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane, fără acordul echipei de cercetare la faţa locului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *