Ţurcanu către funcţionarii de la APIA: Să nu cedeze niciunei presiuni, indiferent din care parte vine

Presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu
Presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu

Liberalii nu pun presiuni pe funcţionarii de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Cel puţin asta susţine preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, după ce funcţionari din APIA s-au plâns, săptămâna trecută, de presiuni politice în exercitarea meseriei.  Ţurcanu spune că liderul de sindicat de la APIA, Corina Aursulesei, i-a sesizat şi lui acest aspect.

A fost la mine în audienţă doamna respectivă şi i-am spus că apăr interesul şi statutul funcţionarului public şi să nu cedeze niciunei presiuni, indiferent din care parte vine. Nu ştiu dacă femeia nu a ajuns să aibă de suferit. Am înţeles că i s-au luat din atribuţii, a fost mutată de pe post. Acolo, (nr. APIA) PNL susţine un independent care nu este membru de partid, dar adjunctul este PSD-ist, mai sunt şi alţii. Dacă aveţi un liberal ca să puteţi spune public că a făcut presiuni, eu îl dau afară din partid. Nu putem face presiuni pe funcţionari publici, pentru că ei decid aşa cum le cere legislaţia„, a spus Florin Ţurcanu.

 

Funcţionarii APIA acuză presiuni politice

3 thoughts on “Ţurcanu către funcţionarii de la APIA: Să nu cedeze niciunei presiuni, indiferent din care parte vine

  1. Nea Florine, juri ca daca iti demonstrez cu martori ca sunt liberali care fac presiuni ii dai afara si din partid si din functiile pe care le ocupa????Astept raspuns de la consilierii tai aici, la rubrica de comentarii!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *