Viceprimarul Cătălina Lupaşcu susţine că încasările din concesiuni au crescut

catalina lupascu (2)Viceprimarul municipiului Botoşani, Cătălina Lupaşcu, susţine că atât ea cât şi fostul viceprimar Viorel Iliuţă au obţinut rezultate la locul de muncă, iar acest lucru se reflectă în cifre.

Potrivit acesteia, încasările din închirieri terenuri situate în curţile de locuit sau apropierea acestora, raportat la încasările din lunile ianuarie- septembrie 2012, au crescut anul acesta cu 6,01%.

Şi la încasările din concesiuni şi închiriere bunuri există un plus de 11,55%, raportat la perioada ianuarie-septembrie 2012, aceeaşi creştere fiind înregistrată şi la încasările de pe terenurile concesionate pentru zona de păşunat.

Acestea sunt cifre care dovedesc faptul că acest domeniu de activitate al Primăriei Botoşani a fost bine condus, bine administrat, atât de colegul meu, Viorel Iliuţă, cât şi de mine, dar şi de cei care lucrează în Primărie şi cu care formăm o echipă, astfel încât veniturile la Primăria municipiului Botoşani să poată asigura eventuale investiţii, precum şi partea de funcţionare a insituţiilor aflate în subordinea Primăriei„, a spus Cătălina Lupaşcu.

One thought on “Viceprimarul Cătălina Lupaşcu susţine că încasările din concesiuni au crescut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *