Fiul lui Mircea Radu şi al botoşănencei Raluca va fi botezat la sfârşitul lunii

mircea radu si ralucaDe trei luni, Mircea Radu (45 de ani), considerat unul dintre cei mai sexy stiristi din tara, si-a luat in serios rolul de tatic. Micutul Tudor e rasfatatul casei si seamana izbitor cu celebrul sau parinte, de la care a imprumutat inclusiv zambetul strengaresc. Pana si Nord, ciobanescul lui Mircea, care pazeste cu strasnicie, de ani buni, vila familiei din Bucuresti, vegheaza dulcele somn al bebelusului. Tudor va fi crestinat la sfarsitul acestei luni, iar Mircea si mai tanara lui sotie, Raluca (26 de ani) pregatesc o petrecere intima.

Mircea Radu a avut dintotdeauna lipci la femei, dar n-a facut parada cu iubitele sale, ci si-a consumat fiecare relatie intr-o discretie de invidiat. Tot in liniste, fara sa dea sfara in tara, s-a casatorit, anul trecut, cu Raluca Olaru, o tanara din Stefanesti (judetul Botosani), absolventa a Facultatii de Medicina. Iar cununia civila n-a avut loc in cine stie ce loc luxos, pe bani grei, ci chiar in sufrageria modesta a socrilor sai.

Acum, tot departe de bliturile paparazzilor, intentioneaza sa faca si botezul fiului sau, Tudor, care, de trei luni, de cand a venit pe lume, le-a adus parintilor sai nemarginite bucurii. La petrecerea care va urma slujbei de crestinare a bebelusului, mesenii vor dansa doar pe muzica pusa de un DJ.

Reporterii ziarului Libertatea au aflat ca botezul va avea loc la finele acestei luni, iar stiristul ne-a confirmat: “Da, il vom crestina la sfarsitul lui octombrie, dar nu-mi doresc sa fac mare tam-tam pe tema aceasta. Va fi un botez in familie. Sunt invitati 70 de oameni. Rude, fosti colegi de facultate, persoane pe care le cunosc de multa vreme”.

Nasii micutului vor fi Ana si Bogdan, fosti colegi de facultate de-ai sotiei lui Mircea Radu. De pregatiri, spune vedeta TVR, s-a ocupat doar sotia lui: “Raluca s-a ocupat de tot ce trebuie, iar eu am zis «da» sau «nu». Am intrebat din cand in cand cum stam cu botezul si mi s-a raspuns ca situatia e sub control”.
I-au inchiriat o camera de hotel

Mircea ne-a mai spus ca, in ziua fericitului eveniment, fiul sau nu va sta in restaurant, alaturi de petrecareti, ci intr- o camera de hotel. El si-a dorit sa-si tina bebelusul departe de fumul de tigara din local, deoarece, in privinta galagiei, nu isi face mari probleme, Tudor fiind “antrenat” sa adoarma intr-un mediu zgomotos: “Nu vreau ca Tudor sa creasca intr-un glob de sticla. În timpul zilei, de cele mai multe ori, doarme in living, unde e zgomot in permanenta: de la radio, care e vesnic deschis, sau de la TV ori de la vorbaria noastra”.

Sotia lui Mircea Radu, Raluca Olaru, pe numele ei de fata, este admirata de toti vecinii din satul ei natal, Stefanesti (Botosani). Frumusica bruneta provine dintr-o familie de intelectuali: tatal ei a fost directorul scolii din localitate, iar mama sa, profesoara de muzica. “Raluca e o fata credincioasa, cuminte si cu mult bun simt. A fost o eleva si o studenta eminenta, din cate stiu eu a terminat Facultatea de Medicina cu note foarte mari”, ne-a marturisit preotul din Stefanesti, Zamfir Haraga.

Sursa: Libertatea

One thought on “Fiul lui Mircea Radu şi al botoşănencei Raluca va fi botezat la sfârşitul lunii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *