Şedinţă comună a consiliilor locale din Botoşani şi Suceava

Primarii municipiilor Botoşani şi Suceava au declarat, sâmbătă, în cadrul întâlnirii cu premierul Vovidiu portariuc si ion lungu 1ictor Ponta, la drumul Botoşani- Suceava, că nu vor ţine cont de orgolii în parteneriatul pe care îl desfăşoară în comun astfel încât, printr-o colaborare strânsă, să aibă de câştigat atât Botoşaniul, cât şi Suceava. Potrivit primarului municipiului Suceava, la Botoşani va avea loc o şedinţă de Consiliu Local comună pentru a pune la punct mai multe idei pentru dezvoltarea economică a ambele oraşe.

Vom avea o primă şedinţă de Consiliu Local comună, probabil la Botoşani, în ordinea alfabetică, ca să nu fie interpretări. În ceea ce mă priveşte, vin în această colaborare cu deschidere, cu sinceritate, fără prejudecăţi şi fără supremaţii. Eu zic că este un proiect de dezvoltare economică şi că vom avea de câştigat”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ioan Lungu.

Ideea edilului de Suceava este susţinută şi de primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc. El a declarat că la şedinţa comună care va avea loc în luna noiembrie se va discuta despre priorităţile pe care le au cele două administraţii locale.

Noi nu ne lovim de orgolii, unde începem, important e să facem. La şedinţă se va lua în discuţie strategia, s-a lucrat, au fost grupuri de lucru, trei zile de grupuri de lucruri tematice atât la Suceava, cât şi la Botoşani, s-a discutat pe domenii de interes a arealului şi acum vom vedea care sunt concluziile echipei de consultanţă şi vom vedea care sunt paşii următori. Am trimis şi scrisoarea către Ministerul Dezvoltării”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Potrivit primarului municipiului Botoşani, cel mai important domeniu comun de acţiune este refacerea infrastructurii, iar apoi vor urma domeniile celelalte: turism şi economic.

One thought on “Şedinţă comună a consiliilor locale din Botoşani şi Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *