Premierul a promis deblocarea zborurilor de pe aeroportul Salcea

victor pontaVictor Ponta a întrebat, în cadrul vizitei de sâmbătă la Botoşani, despre situaţia aeroportului de la Salcea, în condiţiile în care şeful Guvernului a venit tot pe calea aerului, cu elicopterului.

Oficialii judeţului Suceava, împreună cu parlamentarii din Botoşani i-au spus că este o problemă cu efectuarea curselor de pe aeroport, având în vedere că s-a luat decizia suspendării lor pe perioada executării lucărilor de modernizare. Autorităţile locale susţin că ar fi un conflict, în interiorul aeroportului, între Consiliul de Administraţie şi conducerea executivă, ceea ce afectează bunul mers al instituţiei.

„Se vor debloca cursele. Ştiu situaţia de acolo, nu este nevoie să o spuneţi de faţă cu toată lumea”, a fost reacţia premierului.

De pe aeroportul Salcea efectueză curse doar Tarom cu destinaţia Bucureşti şi retur. Aeroportul se află într-un proces de modernizare, în cadrul unui proiect în valoare de 50 de milioane de euro cofinanţat cu fonduri europene, lucrările fiind executate de firma Tehnic Asist Botoşani.

One thought on “Premierul a promis deblocarea zborurilor de pe aeroportul Salcea

  1. sambata seara, dupa ora 18:00 intre Suceava -Botosani puteai intalni trailere cu utilaje spre Suceava; eu am intalnit doar 5 – asta-i tara de cretini care-si fura caciula- asa era pe vremea lui Ceausescu daca-si mai aduce cineva aminte , COMUNISMUL NU A DISPARUT , doar poarta alte nume Iliescu , Nastase, Ponta mai nou – doar s-au scolit unii pe altii, chestiile astea nu le vede nimeni ? sau nu are cine? aici ma refer la mass media , ca masele e clar, voteaza cu cine stie a minti mai frumos!
    Oare coltul asta de tara nu poate deschide ochii si sa spuna lucrurilor pe nume?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *