Victor Ponta: Drumul Botoşani-Suceava l-am făcut de 100 de ori şi mi-am rupt maşinile

victor pontaŞeful Guvernului s-a declarat mulţumit de începerea lucrărilor de modernizare a drumului Botoşani Suceava, menţionând că este o lucrare care va scoate din izolare judeţul Botoşani.

„Acest drum l-am făcut de 100 de ori şi mi-am rupt maşinile. Mai scoatem şi noi din izolare Botoşaniul. Am înţeles că s-a lucrat şi pentru reabilitarea drumului până la Târgu Frumos. Săracii, erau uitaţi în ţară”, a afirmat Victor Ponta.

UMB Spedition a detaşat pentru lucrările de modernizare, 98 de basculante,  15 excavatoare şi 20 de compactoare. Cea mai mare parte a utilajelor vor lucra la lărgirea drumului, operaţiune ce va dura o săptămână pe un sens de mers.

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Victor Ponta: Drumul Botoşani-Suceava l-am făcut de 100 de ori şi mi-am rupt maşinile

  1. Domnule Victor ponta si de data asta esti un mare,mare mincinos.Eu te-as numi un mare neocomunist(daca ar fi asa ar fi bine) sub indrumarea unei cucuvele ticloase,,Nea Ion de care Ceausescu nu a scapat”
    La orele 18.45 toate utilajele au disparut.Esti o canalie impreuna cu mincinosii din PSD.
    Am crezut in stinga dar voi sinteti ,mai rai decit toate canaliile din Romania.
    Nu ai voie sa calci pe acest pamint inacrcat de istorie,jertfa,cultura,si de valoare.Eu ca cetatean care platesc taxe vreau sa te dau in judecata sa vad cit muncesti,cum justifici banii pe care ii primesti.
    Eu sint umilit si dispretuit.Eu te urasc mincinos,nenorocit.
    Nu esti la valoarea lui Nea Hartapusca!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *