Conţac, programat pentru eliberare condiţionată peste o lună. Fostul şef al CJ a cerut un termen mai scurt

constantin contacFostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Constantin Conţac, care a fost condamnat, în urmă cu un an, la trei ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, ar putea ieşi din închisoare săptămâna viitoare.

Conţac a primit, în urmă cu o lună, o sentinţă favorabilă din partea Judecătoriei Botoşani, însă procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu au fost de acord cu cererea de eliberare condiţionată şi au făcut recurs.

Dosarul a ajuns abia vineri la Tribunalul Botoşani, însă judecătorii au stabilit ca termen data de 14 noiembrie 2013.

Constantin Conţac a cerut un termen mai scurt, astfel încât, instanţa a decis să „admită cererea de preschimbare a termenului de judecată formulată de condamnatul Constantin Conţac, prin avocat Conţac Alina şi, în temeiul art. 291 alin. 31 Cod procedură penală şi art. 99 alin. 8 din Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387 din 22 septembrie 2005, modificată şi completată, privind aprobarea Regulamentului de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, preschimbă termenul de judecată stabilit prin repartizare aleatorie şi fixează termen la data de 17 octombrie 2013”.

Astfel, eliberarea lui Conaţac ar putea fi decisă joia viitoare.

3 thoughts on “Conţac, programat pentru eliberare condiţionată peste o lună. Fostul şef al CJ a cerut un termen mai scurt

  1. Domnule Contac,
    Cu ajutorul celui care stie cit bine ati facut comunitatii o sa iesiti de acolo,care nu trebuie sa il considerati ca loc al rusinii.
    De aceasta data trebuie sa va ginditi foarte serios cine sa stea in preajma dumneavoastra.Nu trebuie sa va considerati invins,in Botosani si in tara aceasta inca mai este mult de facut.Aveti familie ati muncit mult,ati facut mult pentru judet si sa stiti ca foarte multi oameni care va pretuiesc si va respecta si va iubesc.
    Cu multa stima

    1. asa este, sa/I dea Dumnezeu sanatate pentru cat bine a facut acest om, altora, a primit in schimb tradari si lucraturi pe la spate de la oameni de nimic, de nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *