Gheorghe Vâzdoagă: Datorită bâjbâielilor, oamenii de la Nova Apaserv sunt într-o tensiune continuă

Gheorghe Vazdoaga
Gheorghe Vazdoaga

Consilierul judeţean Gheorghe Vâzdoagă acuză că deciziile luate de reprezentanţii societăţii Nova Apaserv conduce Botoşaniul într-un haos total. El a criticat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, atât propunerea cu externalizarea unor servicii la societate, cât şi cea cu privire la încheierea contractelor cu asociaţiile de proprietari.

Datorită bâjbâielilor, oamenii de la Nova Apaserv sunt într-o tensiune continuă. Când sunt daţi afară, când sunt rechemaţi, iar atmosfera de la această societate este bună pentru orice numai pentru performanţă nu. Hotărâţi ce faceţi cu societatea asta, că o falimentaţi voi, cei din Consiliul de Administraţie„, a menţionat Vâzdoagă.

Potrivit acestuia, ideea privind încheierea contractelor direct cu asociaţiile de proprietari nu este una bună, întrucât încasările vor scădea drastic. Mai mult, spune consilierul judeţean, nicio lege nu obligă asociaţia de proprietari să încheie contracte cu operatorul de apă.

Vă spun din interior. Asociaţiilor de proprietari, probabil unora dintre ele le convine. Marea problemă a asociaţiilor de proprietari, după ce au scăpat banii de la Modern Calor, sunt lichidităţile. Nu au cu ce interveni la o avarie şi atunci vor lua bani de la Nova Apaserv şi vor face lucrările„, a spus Vâzdoagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *