A vrut să facă ţuică, dar şi-a incendiat gospodăria

batrana arsa in incendiu- pompieriEste isprava unei localnice din Zoiţani, comuna Adăşeni. Într-un moment de neatenţie, focul a aprins lemnele depozitate în apropierea mijlocului de încălzit folosit şi s-a extins la acoperişul anexei. S-a întâmplat joi seară.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin înainte de ora 21.00. Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta, atât în interiorul magaziei, cât şi la acoperiş. Intervenţia a durat mai puţin de o oră, pagubele fiind limitate la cca. 1.000 lei. S-au salvat şi protejat de foc bunuri material în valoare de 20.000 lei.

I.S.U. Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

 

One thought on “A vrut să facă ţuică, dar şi-a incendiat gospodăria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *