Portariuc catre Turcanu: Lauda de sine nu miroase a bine. Drumul Botosani-Suceava se realizeaza datorita lui Victor Ponta

portariuc vazdoagaPrimarul Ovidiu Portariuc ii ataca din nou pe colegii din alianta. Acesta a declarat intr-o conferinta de presa ca, sambata, oameni cu greutate mare din Guvernul Romaniei vor ajunge la Botosani, respectiv premierul Victor Ponta, ministrul Dan Sova si vicepremierul Liviu Dragnea, si ca drumul Botosani-Suceava se realizeaza, intrucat Victor Ponta a promis in campania electorala ca acest drum va fi modernizat. Portariuc sustine ca lucrarile la „drumul mortii” vor incepe anul acesta si vor fi realizate in proportie de 30%, functie si de starea vremii, in ciuda declaratiilor repetate ale liberalilor cum ca lucrarile la drum vor incepe anul viitor.

Asta se intampla si datorita parlamentarilor care sunt zi de zi la Bucuresti si care incearca sa atraga atentia asupra acestei zone. Am scos Botosaniul din izolare. Reprezentantii PNL acuzau Guvernul ca nu se va face acest drum. Noi spuneam ca se va face. PNL ataca in schimb, in presa locala, Guvernul si spunea nu se va face. Drumul se va face, dar vreau sa spun ca meritul nu este al PSD sau al PNL, ci al USL. Avem guvern USL. Si vreau sa-i reamintesc domnului Turcanu ca <Lauda de sine nu miroase a bine>. Daca vrea sa se laude singur, sa se laude. Drumul Botosani-Suceava se realizeaza, pentru ca Victor Ponta a promis in campanie ca se va face acest drum. Stiu ca multora nu le convine acest lucru, si incep sa apara reactii violente, necontrolate„, a spus Portariuc.

3 thoughts on “Portariuc catre Turcanu: Lauda de sine nu miroase a bine. Drumul Botosani-Suceava se realizeaza datorita lui Victor Ponta

  1. inca nu a facut nimeni nimic si incep sa-si imparta meritele , …vin oficialii la inaugurarea lucrarii … oare pentru ca stiu ca nu mai prind si sfarsitul acesteia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *