Iliuta despre Portariuc: Nu a reușit să vină în fața electoratului decât cu o paletă largă de acuze la adresa mea și a celor din PNL

Ovidiu Portariuc- Viorel IliutaPresedintele organizatiei municipale a PNL, Viorel Iliuta, s-a aratat deranjat de criticile aduse de primarul Ovidiu Portariuc la adresa sa. El a spus ca, deși a decis să se delimiteze de un anumit tip declarații pe care le fac unii politicieni cu care se află în alianță, nu poate să nu remarce insistențele cu care primar Ovidiu Portariuc il regretă.

Faptul că, după aproape două luni de zile de la plecarea mea din Primărie, dumnealui încă face trimiteri, cu sau fără substrat, la persoana mea, demonstrează că este nostalgic. Îi reamintesc domnului Portariuc că, după un an de mandat în fruntea Primăriei Botoșani, nu a reușit să vină în fața electoratului decât cu o paletă largă de acuze la adresa mea și a celor din PNL, uitând că acea funcție o ocupă pentru cu totul și cu totul alte obiective decât de a o uzita în scopuri strict politice. Observ în continuare “ploaia” de declarații la adresa mea, după care domnul primar își ascunde nemulțumirea că, la Primăria Botoșani am lăsat loc unei doamne liberale care a demonstrat, prin funcțiile pe care le-a deținut în administrația publică locală că cetățeanul este cel care contează. Și când spun “ploaie”, dumnealui știe la ce mă refer„, a declarat Iliuta.

Acesta ii recomanda primarului să dea dovadă de moderație, să lase deoparte aceste preocupări din categoria “jocurile copilăriei”, să-și canalizeze atenția spre problemele reale cu care se confruntă cetățenii municipiului și să înceapă să le și rezolve.

PNL este, prin tradiție, un partid ai cărui membri beneficiază de libertatea absolută de a-și exprima opiniile personale, iar în condițiile în care eu personal, am considerat că pot veni în sprijinul cetățenilor municipiului Botoșani prin preluarea șefiei Spitalului Județean, aceste declarații venite din partea unui coleg de alianță demonstrează, încă o dată, faptul că PNL este un actor principal al  scenei politice, aspect care pare a-l îngrijora pe dl Portariuc„, mai spune Iliuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *