Ovidiu Portariuc, atac la Flutur şi Ţurcanu. Despre Flutur: Un primar care a vândut oraşul pe mulţi ani

ovidiu portariuc alegeri psdOvidiu Portariuc a criticat, în cadrul unui discurs susţinut cu ocazia alegerilor la organizaţia de femei PSD, pe democrat liberali dar şi pe liberalii cu care este în prezent în alianţă. Primarul a menţionat că anul trecut Botoşaniul era un oraş mai aprope de faliment, Cătălin Flutur vânzând oraşul prin credite contractate pe mai mulţi ani.

„Am promis să scoatem la lumină tot acest hăţiş de interese şi să aducem un echilibru, să facem ca banii să conteze din nou pentru cetăţeni. Asta înseamnă scoaterea din izolare a oraşului şi judeţului, dar şi să aducem finanţele adică bugetul oraşului la viaţă pentru că erau sugrumate de contracte şi datorii. Eu voi merge şi PSD va merge pe acest drum. Vom face locuri de muncă şi vom continua să aducem bani pentru infrastructură. E chiar o promisiune nemţească!„, a declarat Ovidiu Portariuc.

Edilul a făcut referire şi la liberali, cărora le-a recomandat să nu facă o alianţă cu PDL ci să continuie cu PSD. Nici măcar preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, nu a scăpat de criticile primarului, acesta făcând referire la un personaj, care face zarvă din orice şi învârte pistoale.

Mă aştept de la colegii liberali să mergem împreună spre acest viitor, şi nu ca ei să caute să facă echipă cu trecutul tenebros. Acolo nu o să găsească decât noroi, interese dubioase şi ascunse, şi un primar care a vândut oraşul pe mulţi ani. Ştiu că femeile din PSD Botoşani, cu calmul şi inteligenţa lor, pot fi un model pentru alte femei din politică … mai ales pentru unele de la Bucureşti care se dau mereu în stambă; dar pot fi un model şi pentru bărbaţii politici, inclusiv de la noi de pe la Botoşani, care îşi caută prea mult pistoalele şi praful de puşcă şi se dau în spectacol inutil„. a mai spus Portariuc.

 

 

9 thoughts on “Ovidiu Portariuc, atac la Flutur şi Ţurcanu. Despre Flutur: Un primar care a vândut oraşul pe mulţi ani

  1. de unde sa faca locuri de munca? cate a facut pana acum ? cine crede ca-i mai inghite toate prostiile, ne-am saturat de mancat ciuperci aruncate de oameni incompetenti pe functii mari

  2. fotograful de la termica a fost la sedinta asta??
    numai el face poze asa misto!
    VA FACE POZE LA ELSACO, CU HLIHOR, COSTIUC, IUREA, ETC!!
    oameni pe care i-a dat afara pt. ca erau din PSD!
    A VENIT SI VREMEA LUI!!

  3. Ăla face poze doar la nunţi, cumatrii , botezuri şi avorturi. Cine se semnează cu numele Tony? Cui vrea să-i facă „bine”?: fotografului sau adevăratului Toni?

  4. D-le PONTA RIUC mintiti la fel ca si d-l dr Copy Paste adica seful dvs sau cel mai prost prim ministru din 1990 si pana in prezent!
    Cate locuri de munca au aparut de cand sunteti primar? Cate apartamente au fost constuite pana acum? Nu sunt de culoare portocalie dar acum il apreciez pe Flutur asa cum este cu pacatele lui pentru cate proiecte a realizat.
    Dvs nu faceti altceva decat sa inauguati ce a demarat el!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *