Rovana Plumb a atenţionat Nova Apaserv să se grăbească cu proiectul de extindere a reţelelor de apă

rovana plumb prefecturaMinistrul Mediului, prezent joi la Botoşani, a solicitat o situaţia a operatoului de apă în ceea ce priveşte implementarea proiectului de extindere a reţelei de apă. Rovana Plumb a menţionat că vrea o situaţie cu problemele pe care le întâmpină Nova Apaserv cu proiectul pe POS Mediu I, precum şi stadiul proiectului pe POS Mediu II.

Conducerea operatorului de apă a arătat că proiectul implementat în prezent întâmpină probleme pe aglomerările urbane Flămânzi şi Dorohoi, fără a detalia, iar stadiul implementării este la contractarea consultantului care se va ocupa de mai multe etape a proiectul precum şi de următorul POS Mediu II.

” În contractul de asistenţă este specificat şi consultanţa pentru următorul proiect proiect, POS Mediu II”, a afirmat Gabriel Cârlan, director general al Nova Apaserv.

În replică, ministrul Mediului a cerut ca al doilea proiect să fie pus pe hârtie până la sfârşitul anului. ” Dacă nu este gata să nu vă aud după aceea domnule Dolineaschi”, a precizat Rovana Plumb.

Ministrul s-a adresat deputatului Andrei Dolineaschi, care este liderul PSD şi care a făuct lobby pentru atragerea de fonduri în judeţ.

Proiectele de extindere a reţleleor de apă fac parte dintr-un program asuma de România, ca până în 2018, 90% din populaţia ţării să beneficieze de aceste servicii.

One thought on “Rovana Plumb a atenţionat Nova Apaserv să se grăbească cu proiectul de extindere a reţelelor de apă

  1. Si eu atentionez poporul ca d-na Plumb o sa lase in urma ei numai plumb si alte otravuri daca da drumul la proiectul penal Rosia Montana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *