Ministrul Mediului întâmpinat de protestari la Teatrul Mihai Eminescu

protest rovana plumbRovana Plumb, ministrul Mediului a fost întâmpinată, joi, de un grup de protestatari, în timp ce se deplasa spre Teatrul Mihai Eminescu, unde aveau loc alegerile din organizaţia de femei a PSD.

Protestatarii au afişat mesaje prin care cerereau stoparea proiectului de la Roşia Montană pentru salvarea viitorului ţării. Ministrul le-a transmis protestatarilor că fac un lucru bun şi ea este pentru viitorul României.

Întrebată de jurnalişti despre acest proiect, Rovana Plumb a transmis că nu este la Botoşani pentru a discuta o asemenea temă.

 

 

 

protest rovana plumb 1

protest rovana plumb 2

One thought on “Ministrul Mediului întâmpinat de protestari la Teatrul Mihai Eminescu

  1. Proiectul Rosia Montana este o mare teapa. Ganditi-va dragi romani ca ne ramane CIANURA adica OTRAVA pentu aer, sol, apa. Statul canadian plateste milioane de dolari canadieni pentu inghetarea panzei de apa freatice la o asemenea exploatare lasata de Gold Corporation. Cine garanteaza ca nu va fi o catastrofa acolo in conditiile in care natura este tot mai capricioasa? Gold Coporation nu are bani pentru a plati tot ce promite (o mare parte din sursa lor de finantare este atragerea de fonduri de la bursa, iar bancile serioase nu finanteaza asemenea proiecte). Cititi „Confesiunile unui asasin economic” de John Perkins si o sa aflati de Chevon si Bechtel care si-au varat coada in tari de mana a treia! O multime de politicieni americani erau in consiliile de administratie a acestor firme. Presedintii unor state au incercat sa se opuna americanilor si pana la urma “au murit intamplator” in accidente. Vezi: Panama si Ecuador.
    Intrati pe http://www.avaaz.org/ro/save_rosia_montana/?copy). Semnati petitia Uniti Salvam Rosia Montana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *