Distractie la Grădiniţa nr. 4 Botoşani cu ,,Pescăruşul zburător”

pescarusul zburator Botosani„Flying Seagull ”, adică „Pescăruşul zburător”, o trupă de tineri voluntari (actori, clovni şi muzicieni) din Anglia au poposit miercuri la Grădiniţa nr. 4 ,,Licurici” – structură a Şcolii Gimnaziale ,,Sfânta Maria „ Botoşani care  i-a distrat  pe copii cu tot felul de giumbuşlucuri, trucuri şi numere de magie. Prichindeii au avut ocazia să se amuze cu farsele şi gagurile englezilor pentru că, de la începutul acestei săptămâni, englezii se ţin de spectacole peste spectacole şi la grădiniţele arondate şcolii.

Fundaţia Star of Hope România se declară încântată de faptul că inimoşii  ,,pescăruşi” voluntari , englezi au  jucat pentru copii nevoiaşi, sau cu nevoi speciale care nu-şi pot permite să plătească un bilet de spectacol, pentru a avea parte de puţină veselie şi prin urmare o asemenea experienţă rămâne adesea doar un vis frumos.

Cadrele didactice din unitate mulţumesc conducerii şcolii, autorităţilor care au fost parteneri în acest considerabil efort, finalizat cu multă voie bună şi bucurie pentru copii”, declară prof. Nela Miron de la Grădiniţa nr. 4 Botoşani

One thought on “Distractie la Grădiniţa nr. 4 Botoşani cu ,,Pescăruşul zburător”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *