Managerul Spitalului Judeţean: Am găsit un salariat care este operator de calcul şi nu ştie să lucreze la calculator

viorel iliuta la spital 002Angajări cu cântec la Spitalul Judeţean, în rândul personalului nemedical. După ce săptămâna trecută, oficialii spitalului au anunţat că 21 de angajaţi la întreţinere nu-şi justifică activitatea în unitate şi că există şi un număr foarte mare de statisticieni, miercuri, Viorel Iliuţă, managerul spitalului, a declarat că există şi salariaţi angajaţi pe post de operator calculator, dar care nu ştiu să lucreze pe calculator.

Managerul Spitalului Judeţean a cerut Biroului organizare- normare din cadrul unităţii să verifice cu ce se ocupă statisticienii angajaţi la spital.

Analiza nu este încă gata, însă sunt trei categorii care intră sub aceeaşi umbrelă: statisticieni, operator de calcul şi registratori. Am găsit pe cineva care este operator de calcul, dar care nu ştie să lucreze la calculator. Din păcate nu o să avem loc pentru toată lumea, dar o să-i redistribuim în zonele unde spitalul are nevoie, respectiv îngrijitori sau pe alte posturi care se potrivesc cu pregătirea profesională a fiecăruia. Când s-a făcut comasarea, s-au găsit nişte formule ca tot personalul de la spitalele devenite secţii exterioare să fie preluat„, a spus Viorel Iliuţă.

One thought on “Managerul Spitalului Judeţean: Am găsit un salariat care este operator de calcul şi nu ştie să lucreze la calculator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *