Un sucevean gelos şi-a băgat concubina, din Botoşani, în spital

spital suceavaUn sucevean în vârstă de 60 de ani este cercetat de poliţişti, după ce, marţi seară, şi-a bătut concubina, o femeie de 42 de ani, din Botoşani. IPJ Suceava a fost sesizat prin 112 despre faptul că Dumitru L., de 60 ani, din comuna Pătrăuți, o agresează fizic la locuința lui pe concubina sa, Loredana C., de 42 ani, din judeţul Botoşani.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei  20.00, bărbatul a venit la domiciliu însoțit de Benone T., ambii aflați sub influența băuturilor alcoolice, iar după plecarea musafirului, lui Dumitru L. i s-a părut că femeia de 42 de ani i-a făcut avansuri acestuia, motiv pentru care a început să o lovească.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj de ambulanță, care au transportat-o pe femeie la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ea fiind internată cu diagnosticul ,,traumatism cranio-facial, echimoză orbital bilaterală, contuzie”.

„În cauză s-a întocmit dosar penal față de Dumitru L. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Sursa: Monitorul de Suceava

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *