Medicul Radu Malancea: Pe sectia de Ortopedie se fac interventii chirurgicale ca in orice clinica din Romania

Radu MalanceaAm ajuns la performanta de a opera pacienti la varste extreme, pana la 100 de ani, a declarat medicul Radu Malancea, sef sectie Ortopedie de la Spitalul Judetean. El a declarat, miercuri, ca la aceasta data bolnavii nu mai au pentru ce sa mai plece  de pe sectia de Ortopedie a spitalului la o alta unitate din tara, decat din propria dorinta. Si asta pentru ca pe aceasta sectie se trateaza cele mai complicate cazuri.

Am fost frustrati de faptul ca omul nu vede decat in clinicile universitare ca se face medicina, ceea ce pe mine m-a suparat. Am vrut sa demonstrez ca activitate medicale se face oriunde, daca ai aparatura. Pe sectia de Ortopedie  se fac interventii chirurgicale ca in orice clinica din Romania. Avem o pleta larga de tehnici moderne de tratament in domeniul traumatologiei”, a mentionat Radu Malancea.

Seful Sectiei de Ortopedie a declarat ca la Spitalul Judetean au inceput sa vina si pacienti din alte judete.  Recent, medicii ortopezi au trebuit sa refaca bazinul unei botosanence de 38 de ani. Operatia a durat mai bine de patru ore, insa s-a dovedit a fi un succes.

Am avut peste patru ore de carpit bazinul. Sunt  operatii foarte mari, care in simpozioanele noastre medici cu renume isi fac titlul de glorie. Noi preferam sa tratam pacientii”, a spus Radu Malancea.

4 thoughts on “Medicul Radu Malancea: Pe sectia de Ortopedie se fac interventii chirurgicale ca in orice clinica din Romania

  1. RECLAMĂ! Întrebați pacienții care au trecut prin mâinile lui dacă sunt de acord cu ceea ce spune! Total neadevărat! Slab pregătit dar foarte țâfnos.

  2. Cum sa nu plece oamenii la alte unitati din tara??Cand ajungi la mana lor nici nu te baga in seama!!Am stat cu piciorul sclintit 1 luna si ma purta de pe o zi pe alta cand mergeam la spital,mi-o facut programare si cand am ajuns mi-au zis ca nu sunt doctori care sa ma consulte!!Rusine!!!

  3. ….d-le doctor Malancea !
    cit ma este shpaga la ortopedie..??
    Sa nu spuneti ca pacientii cotizeaza de buna voie, ca nu va cred….Face-ti un experiment si asteoptati banii la externare dar, pina atunci, refuzati orice ,,sponsorizare”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *