Şefa IŞJ despre campusul de la Liceul Truşeşti: Nu cred că există unitate de învăţământ mai frumoasă ca acolo

Mihaela Hunca
Mihaela Hunca

Campusul de la Liceul Truşeşti va fi deschis în cel mai scurt timp. Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, a declarat că prin realizarea acestui campus şcolar s-au asigurat elevilor toate condiţiile pentru desfăşurarea unui proces instructiv- educativ de calitate. Investiţia se ridică la 40 milioane lei.

Nu cred că există unitate de învăţământ mai frumoasă ca acolo. Au toate condiţiile. După ce se deschide, copiii navetişti vor sta la internat. De altfel, am şi suplimentat numărul de norme în ideea că în timpul anului şcolar se va deschide campusul„, a spus Mihaela Huncă.

Campusul şcolar include 24 de săli de curs, un internat cu 100 de locuri, cantină, atelier de practică, terenuri de sport şi un club pentru elevi.

Campusul Grupului Şcolar ‘Demostene Botez’ are o valoare de 40,7 milioane de lei, din care 27,08 milioane de lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene, 4,14 milioane a Guvernului României, iar 949.000 a autorităţii locale. El urmează să asigure spaţii de învăţământ pentru peste 600 de elevi de liceu atât din Truşeşti, cât şi din comunele limitrofe.

Campusul va avea circuit închis.

6 thoughts on “Şefa IŞJ despre campusul de la Liceul Truşeşti: Nu cred că există unitate de învăţământ mai frumoasă ca acolo

  1. Doamna inspector general Hunca stiti ca la liceul teoretic Doctor Mihai Ciuca Saveni se face sportul intr-o sala total neincalzita iarna , la 500 m de scoala ? Mergem pana acolo prin frig la -20 de grade si ne intoarcem la liceu unde mai avem ore , uzi la picioare si asta doar in 10 minute , cat tine pauza , si cateodata intarziem la ore din cauza asta .

    1. Decat sa mergem la sala de sport din oras in ghetarie , mai bine stam intr-un bar , acolo e cald si bine :)) . Am vrea sa facem sportul la scoala noastra , luati atitudine , ar mai trebui mici investitii pentru parchet , mobila etc. , ar fi mai bine si nu ne-am mai plimba aiurea prin oras sa intarziem la ore , sa ne atace tiganii pe strada si sa ne fure de bani !

    1. Bine băi că ești tu informat, păcat că ești prost. Știi vorba aia, cunoașterea înseamnă putere, eu îți sugerez să te mai interesezi și după să comentezi. Iar de garajul omului nu cred ca tre’ să te legi, vezi-ți de grajdul tau! Sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *