Un fost director PDL pierde procesul în care contesta concedierea sa

Mihai Stefan- Posta RomanaPoşta Română a câştigat în instanţă un proces împotriva unui fost director al Oficiului Judeţean de Poştă Botoşani, după ce acesta a fost concediat. Judecătorii Tribunalului Botoşani au respins acţiunea formulată de Mihai Ştefan prin care fostul şef al oficiului judeţean contesta decizia de concediere, menţionând că a fost o decizie politică. Hotărârea Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

În cadrul acţiunii formulate în instanţă, fostul director a solictat plata salariilor de la data concedierii şi până la încadrea pe funcţie precum şi daune morale de 1000 de lei. Mihai Ştefan a fost şef al Oficiului Judeţean de Poştă din 2009 până la începutul acestui an.

Fostul director al Oficiului Judeţean de Poştă, Mihai Ştefan, va fi concediat. Conducerea Companiei Naţionale Poşta Română i-a dat acestuia preaviz de concediere, după ce postul de director a fost transformat în şef de serviciu.

 

2 thoughts on “Un fost director PDL pierde procesul în care contesta concedierea sa

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    daca toti prostii ajung directori ! cand sunt pusi pe functii (tot politic, ca doar nu pe competente !!!!! ) atunci este in regula , cand sunt dati jos….. se supara ca de , sunt dati jos … politic !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *