Mai multe şcoli din judeţ nu au asigurat combustibilul pentru iarnă

Liceul Mihai Ciuca SaveniMai multe şcoli din din judeţul Botoşani nu au asigurat combustibilul pentru această iarnă. Semnalul a fost tras de inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, care a precizat că probleme deosebite privind aprovizionarea cu combustibil lichid sau solid sunt înregistrate în special la unităţi de învăţământ din mediul rural. Potrivit şefei ISJ, Scoala 1 Leorda, Şcoala 1 Săveni, Liceul Teoretic Săveni, Şcoala 1 VF. Campului, Scoala Cristeşti au asigurat combustibil doar în proporţie de 50%.

Unităţile de învăţământ trebuie să fie pregătite cu combustibil, dacă nu 100% atunci în procent de peste 80% măcar„, a precizat Mihaela Huncă.

 

5 thoughts on “Mai multe şcoli din judeţ nu au asigurat combustibilul pentru iarnă

  1. Se stie la ISJ ca sala de sport a orasului Saveni aflata la circa 500 m de scoala ( pana unde merg bietii copii cu ghiozdanele in spate dus-intors, intr-o pauza de 10 minute , transpirati ) nu este incalzita pe timpul iernii niciodata ?!?! S-a mai pomenit in secolul nostru sa faci sport la -20 de grade Celsius ?!? O sa ia cineva atitudine in legatura cu aceasta ?!? Cine raspunde pentru sanatatea copiilor Domnule Primar ? Chiar nu va pasa ? Inspectoratul este de acord ca niste bieti copii sa se plimbe pana la scoala de sport si inapoi ? Cine raspunde pentru siguranta lor stradala ? ASTEPTAM SA LUATI ATITUDINE !

  2. La liceul teoretic Doctor Mihai Ciuca , Saveni este sala de sport in incinta . De ce nu se face sportul acolo ? Nu ati mai plimba copiii prin oras , prin frig si ploaie daca s-ar indura primarul sa aloce fonduri pentru a termina reparatiile din sala . Daca nu , ar trebui sa facem apel la Ministerul Invatamantului .

    1. Probabil trebuie sa mai treaca cativa ani pana se fac alegeri de primar , atunci incep promisiunile , fapte ba ! Oricum multi parinti sunt revoltati . Ori nu ne mai dam copiii la sport , ori mergem cu totii la ISJ la doamna Hunca , poate ea nu cunoaste acest fapt .

  3. Am inteles bine ? Se face sport iarna in oras in afara scolii ? Fara caldura ?! Incredibil ! Boala curata pentru copii si profesori . Faceti sesizari la organele competente , cineva trebuie sa ia atitudini . Parintilor , stati cu mainile in san ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *