Poliţişti mituiţi cu cazane de rachiu

politistiDoi agenţi din cadrul Poliţiei Flămânzi au ajuns să fie cercetaţi pentru luare de mită, după ce au pretins o şpagă în cazane de rachiu.

În plus, Dan Cristian H. şi Gheorghe I. au fost puşi deja sub urmărire penală şi riscă să fie destituiţi din funcţii. „În timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, cei doi agenţi de poliţie au identificat o persoană care oferea spre vânzare cazane din inox, fără a avea asupra sa documente de provenienţă sau autorizaţie pentru valorificarea acestora. Pentru a nu constata şi a nu sancţiona persoana respectivă, precum şi pentru a nu-i confisca marfa oferită spre vânzare fără documente, cei doi agenţi de poliţie au pretins şi au primit de la cel în cauză patru cazane din inox capacitate 50 de litri”, a declarat procurorul Aurel Simion, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal.

Totul s-a întâmplat duminică, 11 august, când poliţiştii participau la o acţiune pentru combaterea comerţului ilicit şi a evaziunii fiscale organizată în târgul din Flămânzi.

Sursa: Monitorul de Botoşani

3 thoughts on “Poliţişti mituiţi cu cazane de rachiu

  1. pai cumatrul georgelica trebuia sa cada de mult…..vorba aia 5 bani …10 bani ajutor pentru bastani….(asta e porecla lui)….iar cumatrul danuthel a aratat cine este in realitate…… ceilalti cand cad????….normal deocamdata beneficiaza de prezumtia de nevinovatie….

  2. Curios totuși cum a ajuns domnul H.(aureș) dupa acel eveniment să fie transferat ( promovat ar spune mulți) la Serviciul de Poliție Rutieră Botoșani… Cu tot cu ale sale cunoștințe, era de așteptat să se întâmple mai demult un flagrant măcar la antecedentele sale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *