Salariile angajaţilor Zonei Metropolitane criticate de consilierii locali

sedinta zona metropolitanaConsilierii locali ai PDL au cerut lămuriri de la executivul Primăriei cu privire la salariile acordate celor şase angajaţi ai Asociaţiei Zona Metropolitană. Potrivit proiectului, ce a fost suspus dezbaterii, cei şase salariaţi vor avea uin buget de salarii de 30000 de lei pe ultimile două luni ale anului. Florin Ghiorghiţă şi Cătălin Alexa, ambii consilieri PDL au cerut ca prin hotărâre a Consiliului de Administraţie a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană, veniturile angajaţilor să fie plafonate.

” Directorul Zonei Metropolitane poate ajunge, în contextul actualelor prevederi, la un salariu dublu faţă de al primarilor comunelor care fac parte din asociaţie şi chiar mai mare faţă de cel al primarului municipiului”, a declarat Florin Ghiorghiţă. Executivul primăriei a fosst de acord ca salariul directorului să fie plafonat la nivelul salariului unui viceprimar al municipiului.

Votarea bugetului Asociaţiei a stârnit controverse în condiţiile în care democrat liberalii susţin că nu a fost supus votării, iar executivul susţine că a fost aprobat prin votul celor prezenţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *