Liberalii se opun din nou proiectelor PSD

cl 1Şedinţa extraordinară a Consiliului de Administraţie şi a Consiliului Director a Zonei Metropolitane, a stârnit noi contre în cadrul USL. Viceprimarul Cătălina Lupaşcu a contestat modul de organizare şi pregătirea şedinţei, în care s-a pus în discuţie schimbarea cenzorului asociaţiei şi cooptarea mai multor comune în Zona Metropolitană.

„Prin şedinţa de astăzi nu face decât să ducem în derizoriu o activitate atât de importantă, având în vedere că ne propunem să schimbăm un cenzor, să mai cooptăm anumite comune în cadrul asociaţiei, fără a stabili strategiile şi obiectivele Zonei Metropolitane. Din punctul meu de vedere este eronat ce se întâmplă astăzi. În cadrul CA trebuia să discutăm unde vrem să ajungem cu această zonă metropolitană”, a declarat Cătălina Lupaşcu.

Primarul Ovidiu Portariuc a menţionat că nu va aduce mai multe argumente deciziilor sale în cadrul şedinţei pentru a nu transforma şedinţa într-o altfel de activitate, spre deliciul presei. În ceea ce priveşte opinia viceprimarului i-a transmis liberalei să şi-o manifeste prin vot.

Aceste contre au dus la o pauză de consultări, solicitată de primar, în urma consultărilor fiind exluse două puncte în cadrul dezbaterilor, puncte ce priveau înlocuirea cenzorului Gheorghe Ciubotaru cu Gheorghe Maga.

One thought on “Liberalii se opun din nou proiectelor PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *