Firma de casă a PNL ar putea reabilita şi Mănăstirea Coşula

complex monahal cosulaFirma de casă a Partidului Naţional Liberal are mari şanse de a câştiga şi licitaţia pentru reabilitarea Mănăstirii Coşula. Licitaţia este organizată de Consiliul Judeţean, iar fondurile sunt alocate de Uniunea Europeană.

Întreaga investiţie se ridică la circa 15 milioane de lei, iar la licitaţia pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Complextului monahal Coşula s-au înscris cinci firme. Este vorba de Asocierea Construcţii Unu Iaşi- Incom Iaşi, Victor Construct Botoşani, Asocierea General ConstructBucureşti- Elsaco Botoşani- ABC Con Botoşani- Restaco Suceava, Coral Tulcea şi Asocierea Test Prima Suceava- Condacia Botoşani- Cornell′s Floor Botoşani.

Mănăstirea Coşula BotosaniJoia trecută au fost deschise ofertele financiare ale firmelor, iar cea mai bună ofertă vine, paradoxal, din partea asocierii care include şi firma de casă a PNL, Cornell′s Floor, patronată de omul de afaceri Marcel Bârsan.

Firma cu sediul social în Roma s-a asociat cu parneterul său tradiţional, Test Prima Suceava (firmă patronată de Viorel Juravlea, pastorul Bisericii Penticostale din Suceava), împreună cu care a câştigat, în ultima perioadă, foarte multe licitaţii în judeţ, dar şi cu Condacia, patronată de Tonino Boldea.

Oferta asocierii din care face parte şi firma Cornell′s Floor este de 10,3 milioane de lei, în condiţiile în care Asocierea Construcţii Unu Iaşi- Incom Iaşi a venit cu o ofertă de 11,74 milioane de lei, Coral cu 11,88 milioane lei, Victor Construct cu 13,58 milioane, iar Asocierea General ConstructBucureşti- Elsaco Botoşani- ABC Con Botoşani- Restaco Suceava cu 14,2 milioane de lei.

Licitaţia nu este adjudecată, autoritatea contractantă urmând să evalueze şi ofertele tehnice ale firmelor.

Revoluţie în construcţii! O firmă necunoscută până acum câştigă toate licitaţiile

Vezi ce are în comun deputatul Gireadă cu patronul firmei care câştigă majoritatea licitaţiilor din judeţ

One thought on “Firma de casă a PNL ar putea reabilita şi Mănăstirea Coşula

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    ESYE ASA GREU DE INTELES?
    DACA ESTE ASA GREU ATUNCI PLECATI ACASA SI LASATI-I BRE PE ALTII SA JUDECE ASEMENEA FAPTE CRIMINALE.
    STITI F. BINE CA ACEST BARSAN ESTE CUMNAT CU PIETRARU DE LA DANY EMA, BAGATA IN FALIMENT DE TURCANU SI CAMPPANU, CARE I-A DEVALIZAT BUGETUL PRIN PROMISIUNI DESARTE,CUM CA DACA AJUNGE LA GUVERNARE, O SA PRIMEASCA BANI NENUMARATI.
    PIETRARU A CAZUT CU FIRMA, DAR AVANDU-I LA MANA PE TURCANU, CAMPANU SI MAI NOU SI PE GIREADA,A OBTINUT PRIN CUMNATUSAU LUCRARI DATE DE TURCANU, CARE ESTE CEL MAI CORUPT INDIVID DIN BOTOSANI, AJUTAT DE GIREADA UN ALT NENOROCIT PUSCARIAS DE DREPT COMUN DAR SI PARLAMENTAR AL LUI ANTONESCU.CE SA FACI IN MOMENTUL IN CARE PONTA INTRA CU CIZMELE IN DNA NATIONAL, TIURCANU SI VIRGINEL DE CE SA NU FACA LA FEL CU JUSTITIA LOCALA?
    INTREBATI-L PE AVOCATU POPOVICI CA EL STIE MULTE……..DE CAND ERA PROCOROL SEF AL JUDETULUI IAR ACUM A AJUNS AVOCATUL ciobanului si tractoristului.VEDETI CE SIMPLU JUDECA POPORUL CINSTIT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *