Piata alimentara din Dorohoi a luat foc

incendiu piata dorohoiPompierii dorohoieni au fost solicitaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112 sâmbătă, 5 octombrie 2013, în jurul orei 21:15, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit în Piața Centrală a Municipiului Dorohoi.

Aceștia s-au deplasat la locul intervenţiei unde au constatat faptul că ardeau șapte tarabe din platoul 1 al Pieței Centrale Dorohoi. Pompierii au reușit să stingă repede incendiul și să prevină astfel un dezastru.

Tarabele s-au aprins repede deoarece sunt făcute din fibră de sticlă, material care arde cu flacără la o sursă de căldură. Totodată, incendiul s-a propagat repede, iar flăcările au fost atât de înalte încât au ajuns până la acoperiș, acesta din urmă fiind parțial afectat.

„Aseară (n.r. 5 octombrie 2013), imediat după intervenția pompierilor s-a făcut curat acolo, pentru ca dimineață, cetățenii să nu fie afectați de acest lucru, iar activitatea să nu fie periclitată. Vom face toate demersurile pentru a urgenta reabilitarea zonei afectate.”, a declarat pentru Dorohoi News, Daniel Acojocăriței, șef Piață Dorohoi.

Deocamdată se presupune că incendiul a izbucnit din cauza unei candele lăsată aprinsă, însă se efectuează în continuare cercetării pentru stabilirea cauzelor izbucnirii incendiului.

Sursa> Dorohoi News

One thought on “Piata alimentara din Dorohoi a luat foc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *