Zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum pe profesorul Iulian Iordache

inmormantare iulian iordacheProfesori, elevi, rude şi cunoscuţi şi-au luat la revedere de la fostul profesor al Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi. Trupul neînsufleţit al lui Iulian Iordache a fost depus la biserica din Cimitirul Pacea, fiind îngropat în acelaşi cimitir. Colegilor nu le venea să creadă că până joi a fost alături de ei, iar elevii aveau cuvinte numai de bine la adresa sa.

” Era cel mai bun profesor al nostru. Ne înţelegea, jucam jocuri cu el. Nu îmi vine să cred că a murit. Am venit să fim alături de el înainte de a pleca de tot”, a declarat o elevă a colegiului.

Iulian Iordache a decedat joi în urma unui stop cardiac. Fostul profesor de informatică suferea de probleme cardiate, însă a ignorat sfatul meidicilor şi al cunoscuţilor de a se trata. Joi a ajuns la şcoală cu maşina, se simţea foarte rău şi a fost condus de doi elevi până pe holurile colegiului unde s-a prăbuşit. Cadrele medicale solicitate nu au mai putut face nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare încercate, declarând în final decesul.

Colegii şi elevii au publicat un album foto pe o reţea de solcializare, cu ultimile fotografii făcute cu Iulian Iordache, în laboratorul de informatică, locul unde îi plăcea cel mai mult să stea şi cel care va rămâne în amintirea celor care l-au cunoscut şi preţuit.

 

One thought on “Zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum pe profesorul Iulian Iordache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *