Preşedintele CJ, deranjat de atitudinea unor directori de deconcentrate

Florin Turcanu la birouPreşedintele Consiliului Judeţean critică faptul că unii directori de deconcentrate nu au un comportament adecvat cu cetăţenii. Florin Ţurcanu a declarat că zilnic vin la el oameni care se plâng de atitudinea şefilor de instituţii şi crede că descentralizarea va fi un prilej de a schimba câţiva directori, dat fiind faptul că multe dintre instituţiile statului vor trece în subordinea Consiliului Judeţean.

 

Aş vrea să văd şi eu un director care va fi numit prin dispoziţia preşedintelui pe una din funcţii, că nu mai respectă cetăţeanul şi el stă pe scaun, iar cetăţeanul în picioare, la el în birou. Nu, el în picioare şi cetăţeanul pe scaun. Îi alegem pe cei mai inteligenţi, dar trebuie să arate şi bine„, a menţionat Florin Ţurcanu.

 

3 thoughts on “Preşedintele CJ, deranjat de atitudinea unor directori de deconcentrate

  1. „Îi alegem pe cei mai inteligenţi, dar trebuie să arate şi bine“- Aceasta fraza se potriveste de minune pentru tine. Noroc ca nu esti director.

    1. director – e , te deranjează fraza lui Ţurcanu pentru că tu nu eşti inteligent şi nu arăţi bine ? Adică mai pe înţelesul tău, eşti prost şi urât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *