Centru de excelenţă deschis la Dorohoi

centru de excelenta dorohoiCu ocazia “Zilei Internationale a Profesorilor”, prefectul Costica Macaleti, alaturi de senatorul Doina Federovicisi de inspectorul scolar general Mihaela Hunca, a fost prezent la deschiderea oficiala a Centrului de Excelenta, subsectia Dorohoi.

Deschiderea a avut loc in Sala Teatrului din Dorohoi, iar alaturi de oficialitati, la deschidere, au participat si profesorii Otilia Puiu – director Colegiului Național „Grigore Ghica” şi Gretti Cucoreanu – director adjunct al Colegiului National „Grigore Ghica”.
Elevii din şcolile dorohoiene au fost prezenţi în număr foarte mare. Ei au dat testări inţiale pentru a fi selectaţi să facă performanţă.
Sunt mandra sa ma aflu in aceeasi sala cu viitoarele genii ale Dorohoiului, si, de ce nu, ale Romaniei. Am sustinut si voi sustine in continuare excelenta si performanta din orice domeniu de activitate. Salut initiativa inspectorului scolar general Mihaela Hunca de a deschide aici acest Centru de Excelenta adresat copiilor, acestia beneficiind de cei mai buni indrumatori in stiintele in care au ales sa performeze„, a spus senatorul Federovici.

One thought on “Centru de excelenţă deschis la Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *