Una din firmele lui Cuciureanu intră în insolvenţă

Constantin Cuciureanu
Constantin Cuciureanu

Una dintre firmele afaceristului Constantin Cuciureanu a intrat, vineri, în insolvenţă. Magistraţii Tribunalului Botoşani au dispus, vineri, declanşarea procedurii insolvenţei în cazul societăţii Com Claudia SRL.

Măsura a fost luată la solicitarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, pe fondul datoriilor pe care firma lui Cuciureanu le are către stat.

Lichidatorul Com Claudia va fi Cabinetul individual de insolvenţă Glonţ Dan, „care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 20 din lege, cu un onorariu provizoriu de 500 lei pe lună, care va fi plătit din averea debitorului”.

Hotărârea instanţei poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

2 thoughts on “Una din firmele lui Cuciureanu intră în insolvenţă

  1. Lovitura cea mare a dat-o în anul 1999 când a ţepuit Petrom 1.200.000 de lei azi sau 12 miliarde vechi. Cuciureanu a cumpărat peste 200 de tone de combustibil de Peco şi a pus gaj o locomotivă. La finalul contractului, Cuciureanu nu a plătit niciun leu, iar când a încercat să-l execute silit, conducerea Petrom a descoperit că locomotiva trecută drept gaj era alta decât cea din documente. Trimis în judecată patru ani mai târziu în dosarul „Locomotiva”, Cuciureanu a a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru înşelăciune, iar statul nu a recuperat prejudiciul nici pana azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *