Executivul Primăriei ironizat de democrat liberali

florin bulgaru pdlConsilierul judeţean Florin Bulgaru a ironizat, într-un discurs susţinu cu ocazia alegerilor conducerii organizaţiei judeţene de tineret PDL, conducerea Primăeiei. Acesta a făcut referire la viceprimarul Cosmin Andrei şi primarul Ovidiu Portariuc, ambii membri PSD.

“Am zis să mă interesez și eu să văd ce îi recomandă, de ce sunt acolo. Nimic nu îi recomandă. Ce am aflat de ei? Nu vorbesc eu, vorbește lumea, am aflat că băieții din cartier pe unul îl numesc cărăbuș, nu știu de ce, probabil ca frunza și iarba, că tare îi mai plac, tot lumea vorbește, nu eu spun. În rest nimic, nu are nicio treabă cu administrația și nu știe decât să pândească pe geam să vadă dacă cineva i-a luat locul de parcare”, a afirmat democrat liberalul făcând referire la viceprimar.

Cu privire la primar, consilierul judeţean, a spus că nu ştie prea multe, însă nimeni nu prea ştie de el.

„O singură treabă am auzit și eu o dată pe Stadion că un cetățean a spus că ăsta nici măcar poreclă nu merită, că face rasa bărbătească de rușine. Asta am auzit, asta vă transmit și vouă”, a mai spus Florin Bulgaru.

3 thoughts on “Executivul Primăriei ironizat de democrat liberali

  1. Dar pe tine cine te recomanda ? Ce realizari ai avut ? Este prima oara cand auzim numele tau … Acesta este discursul tau ? Sa barfesti pe altii ? Asa te-ai afirmat toti anii petrecuti la PDL ? La Botosani nu mai exista PDL , si in curand va disparea din toata tara !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *