Cătălin Flutur: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al PDL

catalin flutur pdlFostul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a anunţat, la alegerile organizaţiei de tineret al PDL, că va candida pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei de seniori a PDL.

„Îmi voi depune candidatura, în decembrie, pentru preşedinţia organizaţiei de seniori şi în programul meu voi avea un punct aparte pentru organizaţia de tineret”, a declarat Cătălin Flutur.

alegeri pdl tineret catalin flutur rodica hutuleacFostul primar a rămas surprins de numărul membrilor organizaţiei de tineret al partidului, menţionând că partidul are viitorul asigurat şi s-ar greşi dacă nu s-ar pune bază pe tineri.

Preşedintele partidului a spus că organizaţia de tineret este văzută de unii seniori ca o masă de manevră şi calul de bătaie în campanie. Cătălin Flutur a felicitat organizaţia de tineret , despre care a spus că este una dintre cele ţară şi mai frumoasă decât a celorlalte partide din Botoşani.

” Eu am fost preşedintele aceste organizaţii acum 23 de ani şi de atunci am încercat să păstrăm un foc viu în organizaţie. Când ne-a fost mai greu, când era opoziţia mai urâtă, cine credeţi că muncea? Organizaţia de tineret. Seniorii, în momentul în care se schimbă puterea, se acund o dau cotită, uită cine i-a promovat”, a mai spus Cătălin Flutur.

Fostul edil le-a promis tinerilor partidului că o treime din candidaţii din 2016, la alegerile locale, să fie din rândul tinerilor. „Avem nevoie de tineri pentru că simţim pe zi ce trece că ne-am întors în anii 2000-2004, când dictatura şi cenzura PSD era vădită şi făţişă. Atunci am avut curajul să ne aliem cu cei mai importanţi actori de dreapta şi am reuşit să dăm socialiştii deoparte. Socialiştii sunt cei care promit mult şi nu fac nimic. Sunt cei care nu oferă nici un viitor şi nici un orizont” , a încheiat fostul edil.

One thought on “Cătălin Flutur: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al PDL

  1. Candidatura va fi pentru Botosani sau la nivel Central European? Ne gandim ca poate or avea si aia nevoie de minti luminate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *