Tinerii democrat liberali şi-au ales conducerea

adrian poclidGabriel Alecsandru a predat ştafeta la conducerea organizaţiei de tineret a PDL. În locul său, membrii organizaţiei l-au ales, sâmbătă, pe Adrian Poclid, acesta fiind şi singurul candidat pentru această funcţie. Nooul preşedinte a obţinut 133 de voturi pentru şi patru împotrivă din 137 exprimate

Din echipa de conducere mai fac parte prim vicepreşedintele Teodor Talpă, secretarul general Ioana Matfeev, ambii candidând singuri pentru aceste funcţii.

Vicepreşedinţi au fost aleşi Ovidiu Agavriloaie, Georgiana Boatcă, Costel Buraga, Alexandru Husman, Lucian Irimia, Mihai Donisa, Adina Pascariu, Cezar prodan, Lucian Ungureanu, Ionuţ Todireanu. Pentru această funcţie au candidat 11 membri pentru 10 locuri.

Secretari executivi au fost aleşi Alina Betianu, Raluca Cernuşcă, Ovidiu Mihai, Simona Plian, Ciprian Pdovei, Claudiu Rotariu, Ionela Satcău, Alexandru Şchipu, Marius Vanzariuc şi Antonio Apetroaie.  Funcţia  fost vânată de 12 candidaţi, însă au fost aleşi doar 10.

Pentru funcţia de preşedinte al comisiei judeţene de regulament, etică şi litigii a fost ales Cezar Cozar, fiind şi singurul candidat.

Printre invitaţii la alegeri s-au aflat preşedintele organizaţiei de seniori, Cătălin Flutur, preşedintele organizaţiei de femei, Rodica Huţuleac, preşedintele organizaţiei de pensionari, Dinu Aolăriţei.

 

 

4 thoughts on “Tinerii democrat liberali şi-au ales conducerea

  1. Intrebati-l pe acest tanar de viitor de i-a fost ridicat calculatorul din birou, si dus la verificari de catre sprecialisti in IT !
    Se va afla si ne vor comunica si noua, si celor de la CET!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Mai intai sa-si faca treaba de primar Portariuc si sa comunice presei tot si nu doar ce-i convine lui si apoi sa judecam.

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Dar ce e calculatorul lui? Umbla numai el la acel calculator? De ce stim sa dam in oameni fara sa verificam mai intai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *