Femeie găsită moartă într-un apartament pe strada Aleea Parcului

pompieri din BotosaniO femeie a fost găsită moartă, sâmbătă, într-un apartament de pe strada Aleea Parcului nr.10. Pompierii au fost sesizaţi, printr-un apel, să intervină la locuinţa respectivă de o rudă a decedatei.

Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat la faţa locului şi a intrat în locuinţă pe un geam de la balcon, apartamentul fiind situat la parterul blocului.

Potrivit reprezentanţilor ISU, în momentul în care pompierii au intrat în locuinţă, au găsit-o pe femeie, în vârstă de 48 de ani, moartă în dormitor. Cazul a fost preluat de poliţişti, cauza decesului urmează a fi stabilită în urma unei necropsii.

Cel mai probabil suspectăm o sinucidere. Nu avem alte suspiciuni„, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectpratului de Poliţie Judeţean.

Din spusele rudelor, Elena Asandei era o persoană singură care a lucrat în străinătate, iar în luna septembrie s-a întors în ţară. Nu avea rude în judeţ, ci în judeţele vecine, iar o rudă de la Piatra Neamţ s-a alertat după ce a văzut că de marţi, femeia nu i-a mai răspuns la telefon. A venit la Botoşani, iar în momentul în care a văzut că nu poate deschid uşa a apelat la pompieri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *