Ţurcanu a comandat un sondaj pentru a vedea poziţia PNL în relaţia cu cetăţeanul

alegeri pnl 2013 1Liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, vrea să ştie care este poziţia PNL în relaţia cu cetăţeanul la mai bine de un an de la guvernare, drept pentru care a comandat un studiu şi un sondaj la Centrul de Studii Sociologice Psihomedia. Ţurcanu a precizat că cercetarea va fi gata la sfârşitul lunii noiembrie, iar rezultatele vor fi făcute publice. Aceeaşi firmă a realizat sondajul PNL_ului şi la alegerile locale.

Va analiza poziţia PNL în relaţia cu cetăţeanul, într-un an şi trei luni de când conducem judeţul şi comunităţile unde avem primari, unde suntem în opţiunile electoratului şi cam ce aşteptări au avut cetăţenii şi au de la noi şi ce am făcut noi în raport cu ei. După aia o să vedem unde am greşit. Un om politic trebuie să aibă şi măsurătorile corect făcute la un anumit timp. Dacă am greşit, trebuie să reparăm unde am greşit„, a menţionat Ţurcanu.

2 thoughts on “Ţurcanu a comandat un sondaj pentru a vedea poziţia PNL în relaţia cu cetăţeanul

  1. Stimate d-le presedinte nu am culoare politica dar cand cei promovati de dvs.in functii de conducere nu au valoare totul se repercuteaza asupra dvs.Un sef e3ste valoros daca in subordine au valori.34at

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *