Liberalii vor merge din casă în casă, de săptămâna viitoare, pentru a prelua problemele cetăţenilor

Florin Turcanu sorescuLiberalii botoşăneni au început în plin campania electorală. Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a declarat că, începând de săptămâna viitoare, liberalii vor merge din casă în casă pentru a prelua problemele cetăţenilor şi a discuta cu ei. El spune că această campanie va dura până pe 10 decembrie, şi funcţie de doleanţele botoşănenilor se vor alcătui şi proiectele de hotărâre de Consiliu Judeţean, respectiv consilii locale.

Vom avea o campanie de două luni şi jumătate, până pe 10 decembrie, să mergem din casă în casă pentru a asculta cetăţenii, pentru a prelua problemele majore, pentru că s-ar putea ca la 10.000 de familii să găsim 10.000 de probleme sau 20.000 de probleme. Vom analiza în ansambul cam cum văd ei lucrurile şi ce ar trebui să facem noi pentru ei. Vrem să avem o viziune clară în relaţia cu cetăţeanul, să ştim ce am făcut într-un an de zile şi ce aşteptări au cetăţenii de la noi. Dacă oamenii îşi doresc, de exemplu, un părculeţ în cartierul Primăverii, trebuie să propună şi să găsim soluţii„, a precizat Florin Ţurcanu.

3 thoughts on “Liberalii vor merge din casă în casă, de săptămâna viitoare, pentru a prelua problemele cetăţenilor

  1. OAMENI LUI FLUTUR TOT ASA MERGEAU IN 2012,PENTRU A AFLA INTERESELE OAMENILOR,IAR ALEGERILE AU STABILIT PE DL PORTARIUC. CEI DIN PD-L CARE AU UMBLAT PE LA USILE OAMENILOR AU LUAT SULA IN MANA SI ASTEAP;TA 4 ANI??? DAR APROPO,AM UN CAINE MAIDANEZ SI NU VREA SA MUSTE ,CRED CA LIBERALI SI SEFI IL AJUTA SA LATRE LA STELE,CA PESTE 4 ANI VOI VOTA FLUTUR .DE CE??? CONDITIA ESTE SA CANDIDEZE LA CONSILIUL JUDETEAN CA OMUL STIE CEW VREA,NU MAI TREBUIE SA INVETE ENGLEZA.

  2. Un lucru extraordinar! Totodata sa citeasca si index-urile de la apometre daca tot vor sa faca ceva folositor, ca nu s-au mai citit de pe timpul lui pazvanti. Sunt simpatizanti care au avut norocul si au „REUSIT” la examene de ocupare a unor posturi de posturi, chiar imediat dupa locale. Mai sa fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *