Colegii şi elevii şi-au luat la revedere de la profesorul Iulian Iordache

Profesorul Iulian Iordache în laboratorul de informatică
Profesorul Iulian Iordache în laboratorul de informatică

Trupul neînsufleţi al profesorului de informatică de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi a fost depus vineri la Biserica din Cimitirul Pacea. Foşti colegi ai profesorului dar şi mulţi elevi şi-au luat rămas bun de la Iulian Iordache.

” Era profesorul cu care ne înţelegeam cel mai bine. Era apropiat de elevi, însă în ultima săptămână l-am văzut mai trist şi palid”, a declarat o elevă a colegiului. Colegii profesorului au postat pe o reţea de socializare fotografii cu Iulian Iordache, în timpul activităţii, menţionând că aşa şi-l vor reaminti pentru totdeauna.

„Fotografiile sunt făcute în săptămâna „Să ştim mai multe, să fim mai buni” şi incluse chiar de colegul meu în raportul de autoevaluare a activităţii sale, care îl surprind în laborator- acolo unde va rămâne vie amintirea sa, ori de câte ori elevii vor veni din nou la ore! Dumnezeu să-l odihnească!” a fost postarea profesoarei Rodia Gavril.

Pe holurile colegiului, elevii şi profesorii au aprins câteva candele şi au pus o icoană în memoria lui Iulian Iordache. Înmormântarea va avea loc duminică.

Iulian Iordache a decedat joi după un stop cardiac. Profesorul suferea de probleme cardiace, însă a ignorat sfatul medicilor şi al cunoscuţilor de a se trata. Joi a sosit la colegiu, s-a dat cu greu jos din maşină, doi elevi l-au ajutat să intre în incintă, însă s-a prăbuşit pe hol.

biserica paceaprofesor iordache

 

 

 

One thought on “Colegii şi elevii şi-au luat la revedere de la profesorul Iulian Iordache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *