Primarul Portariuc anunţă crearea a 200 de locuri de munca în municipiu

Ovidiu Portariuc1Primarul Ovidiu Portariuc sustine ca in perioada imediat urmatoare in municipiul Botosani vor fi create in jur de 200 de locuri de munca. Acesta a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca Italplant, societate cu domeniul de activitate în fabricarea articolelor de încălţăminte, se extinde, ceea ce inseamna crearea a 80-100 locuri de munca.

Avem discutii cu investitori care la anul vor sa faca o investitie intr-o fabrica de paine la Botosani, tot cu 100 locuri de munca. De asemenea, un alt om de afaceri botosanean, care are afaceri in judet, vrea sa faca un siloz de 10 mii tone de cereale, iar in municipiul Botosani o fabrica de procesare a cerealelor. Este vorba aici de omul de afaceri Gelu Tofan ”, a spus primarul municipiului Botosani.

Anul viitor se vor infiinta si doua supermarketuri noi, respectiv Penny Market si Kaufland, toate aceste investitii fiind, spune Portariuc, de aproape 3-4 milioane euro.

One thought on “Primarul Portariuc anunţă crearea a 200 de locuri de munca în municipiu

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Ba pacaliciule fugi si nu mai veni.mai bine pune garda financiara la treaba si inspectia muncii ca majoritatea firmelor isi bat joc de angajati si platesc salarii la negru,nu platesc ore suplimentare.daca vii cu mizerii de astfel de locuri de munca mai bine lasane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *